Træterrasser


Alt i træterrasser

Fritzen ApS har mange års erfaring med bygning og konstruktion af terrasser i forskelligt træ. Vi udfører både i jordhøjde og hævet, med og uden rækværk og med forskellige typer trapper. Terrasser – specielt hævede – kan være en dejlig forbindelse mellem det indvendige og udvendige rum. Fritzen ApS kan lave terrasser i en række forskellige træsorter, lige fra lærk og trykimprægneret træ til hårdtræ som f.eks. IPE, Jatoba, teaktræ og lignende. De fleste vælger gran eller lærketræ, da det er flotte og samtidigt prisbillige alternativer.

Begge træsorter kræver dog en del vedligeholdelse, da terrasser – grundet træets vandrette position – er særligt udsat for fugt, nedbør og solens uv-stråler. Selvom det ofte er et dyrere alternativ er hårdttræ mere modstandsdygtigt over for slid grundet dets tæthed og høje olieindhold. Dvs. at valg af træsort til sin terrasse altid er en afvejning af investeringens størrelse over for produktet. I nogle tilfælde vil investeringen være større, men træet vil tilsvarende holde i mange år.

 

Altid klar til at hjælpe

Hos Fritzen ApS er vores dygtige og veluddannede tømrere altid klar til at vejlede og rådgive dig til, hvad der er den rette løsning til dine ønsker og behov. Samtidig er vi meget opmærksomme på, at det ikke blot kræver godt og solidt håndværk, når du skal have bygget en carport, en terrasse eller noget andet i træ. Det er ligeledes vigtigt, at det pågældende byggeri passer til og komplementerer boligens stil.

 

Kontakt os i dag

Du kan altid tage kontakt til vores dygtige tømrere og snedkere, som kan give dig kyndig og professionel rådgivning. Med værksted i Hornbæk kører vi i hele Helsingør og det resterende Nordsjælland. Ring i dag på 49 70 02 04 for at høre mere.

 

Hent Produktark:    Jatoba terrassebrædder     Ipé terrassebrædder

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt tag, nyt gulv og meget mere.

Vi er MEDLEM AF