Vi lægger nyt tag og andet tagarbejde


Uanset om dit eksisterende tag blot trænger til en kærlig hånd, eller du står over for at skulle have lagt helt nyt tag, kan Fritzen ApS varetage opgaven. Vi har stor erfaring inden for alle former for tagarbejde. Vi kan både lægge tagpap, tegl, skifer og andre former for materialer til nyt tag, ligesom vi kan varetage renovering af alle typer. Vi sørger altid for, at du får en kompetent rådgivning, så du får den rette løsning for dig og din bolig.

 

Vil du spare energi?

En af vores kerneområder er energioptimering. Hvis du står over for et nyt tag, er der en lovpligtig minimumsgrænse for isolering. Det kan give både nogle miljømæssige fordele at have et velisoleret tag, ligesom det kan give bedre indeklima. Derudover kan det give besparelser på både varmeregningen og miljøet. Såfremt der udskiftes mere end en tredjedel af taget er det lovpligtigt at efterisolere efter gældende regler – også i huse af ældre dato.


Fra start til slut

Fritzen ApS sørger altid for at varetage alle dele af tagarbejdet. Både isolering, tagkonstruktion, tagbeklædning, tagrender, nedløb og andet kan vi stå for. Hvis der skal laves mere end tømrer- og snedkerarbejde – f.eks. murer-, vvs-arbejde eller solvarmeanlæg – har vi samarbejdsaftaler med faste betroede håndværkere i andre faggrupper, så du er sikret arbejde af høj kvalitet.
Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud på 49 70 02 04.

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF