Ovenlys vinduer fra Velux og Vitral


Et ovenlysvindue eller tagvindue er et vindue, der placeres i en bygnings tagflade, oftest i plan med tagbeklædningen. Denne vinduestype giver belysning fra oven og udluftning. Vinduet giver ligeledes udsigt ud over omgivelserne.


Vinduestyper

Der kan vælges mange forskellige vinduer ud fra hvilken funktion de skal opfylde.

 • Ovenlysvinduer som vippe eller tophængt.
 • Elektrisk (Integra) som styres via fjernbetjening med sikkerhedsfunktion ved dårligt vejr.
 • Ovenlysvindue Cabrio tagaltan som foldes ud, så det fungere som en Fransk altan.
 • Tagvinduer til uisolerede eller isolerede rum
 • Klassiske vinduer til bevaringsværdige bygninger
 • Ovenlys med sprosser.
 • Fladtagsvinduer og ovenlyskuppel
 • Ovenlyskuppel med brandventilation
 • Ovenlyskuppel med tagudgang
 • Tilbehør fx skodder, gardiner, lystunnel mv.
 • Glasset kan vælges med alm. termo eller som super lavenergi, matteret samt ekstra lyd reducerende

 

Forskellen er stor

Fritzen ApS har stor erfaring med isætning og montering af ovenlysvinduer i både nye såvel som gamle bygninger og med en lang række forskellige tagmaterialer. Montering af et ovenlysvindue vil give større lysindfald og en fornemmelse af at rummet bliver større. Samtidig vil et ovenlysvindue med åben/lukke-funktion kunne bibringe et bedre indeklima.
Ligeledes tilbyder Fritzen ApS alt arbejde i forbindelse med få udvidet huset med en kvist. Ved at få lavet en kvist kan man udvide sit rum og ved et meget lille byggeri udnytte det pågældende rum meget bedre. Også her har vi ekspertise inden for både nybyggeri og renovering af ældre boliger.

 

Velux ovenlysvinduer

Hos Fritzen ApS forhandler vi ovenlysvinduer af mærket Velux, der igennem 80 år har specialiseret sig inden for produktion af både ovenlysvinduer, tagvinduer og solafskærmning. De er en af de mest anerkendte leverandører med produktions- og salgsaktiviteter i mere end 40 lande. Bag Velux ligger en forståelse af lyset som den vigtigste forudsætning for alt liv og arbejde, og de er kendt for vinduer, der skaber lyse, sunde og energieffektive rum, hvor børn og voksne kan bo, arbejde, lære og lege. Vores Velux vinduer lever op til den højeste kvalitet inden for ovenlysvinduer og er derfor altid driftssikre og holdbare. Samtidig producerer de vinduer ud fra innovative løsninger med fokus på øget energieffektivitet og respekt for miljøet. Ønsker du ovenlysvinduer med forskellige betjeningsmuligheder, blandt andet sensordrevne systemer, fjernbetjente vinduer og SmartHome løsninger, kan du hos os finde moderne vinduer fra Velux. Vi leverer og monterer ovenlysvinduer, så du får en bolig med mere lys og et sundere indeklima. 


Professionel samarbejdspartner

Hvis du skal have bygget om og have monteret ovenlysvinduer, kan vi sørge for hele processen. Vi tager kontakt til arkitekter og håndværkere på andre fagområder, såfremt det skulle blive nødvendigt, så du får den helt rigtige løsning, som passer optimalt til dit eksisterende hus, og så du får udnyttet ovenlysvinduet så godt som muligt.

Hvis du overvejer, hvordan du kan udnytte dit tag bedre ved f.eks. at gøre dit hus lysere og mere rummeligt, kan du tage kontakt til os på 49 70 02 04. Vi er altid klar til at dele vores erfaring omkring den optimale udnyttelse og de bedste muligheder til dine behov.

Se nedenstående link for yderligere information og inspiration.

Ovenlysvinduer: VeluxVitral

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og dørenyt tagnyt gulvtræterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF