Vi tilbyder alt inden for tilbygning, nybyggeri og ombygning


Fritzen ApS udfører alt i tilbygning samt om- og nybyggeri. Vi har erfaring med både store og små byggeprojekter og varetager alt fra renovering af et enkelt rum til helt nye huse og bygninger.


Alle dele af arbejdsprocessen

Fritzen har ekspertise til at varetage byggeprocessen fra start til slut. Når du vælger os til en tilbygning eller et andet projekt, kan det enten være som fagentreprise eller hovedentreprise.
Som fagentreprise varetager vi specifikt tømrer- og snedkerarbejdet i projektet, mens vi som hovedentreprise afgiver et tilbud på hele byggeopgaven, dækkende alle fagområder. Ved at vælge os som hovedentreprenør sparer du både tid og besvær, idet vi sørger for at finde kvalificerede folk til alle fagområder. Vi er en del af et omfattende netværk af lokale fagfolk lige fra murere, elektrikere, smede, blikkenslagere samt arkitekter og ingeniører. Så hvis vi skal varetage hovedentreprisen, er du sikker på at få betroede og dygtige fagfolk til dit byggeri.


Nybyggeri, tilbygning eller ombygning: Hvor skal man starte?

Det kan være svært at komme fra den første idéfase og i gang med det rigtige byggeri. Hvis du ikke ved, om den rette løsning er en tilbygning, en ombygning eller måske et nybyggeri, så er vi altid klar til at hjælpe dig med professionel sparring og rådgivning. Står du overfor et større projekt kan vi formidle kontakt til et arkitektfirma eller lignende, der kan udarbejde tegninger og beskrivelser. Herefter ser vi meget gerne på dit projekt og giver et gratis og uforpligtende tilbud på de forskellige muligheder.
I tæt samarbejde med kunden og evt. øvrige fagfolk finder og udfører vi den rette løsning til dit byggeprojekt, stort som småt.

Vi kører i hele Hornbæk, Helsingør og det resterende Nordsjælland. Vi er altid klar til at varetage dit byggeri, så ring i dag på 49 70 02 04 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. montering af vinduer og døre, nyt tag, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF