Kviste & ovenlys


Forskellen er stor

Fritzen ApS har stor erfaring med isætning og montering af ovenlysvinduer i både nye såvel som gamle bygninger og med en lang række forskellige tagmaterialer. Montering af et ovenlysvindue vil give større lysindfald og en fornemmelse af at rummet bliver større. Samtidig vil et ovenlysvindue med åben/lukke-funktion kunne bibringe et bedre indeklima.
Ligeledes tilbyder Fritzen ApS alt arbejde i forbindelse med få udvidet huset med en kvist. Ved at få lavet en kvist kan man udvide sit rum og ved et meget lille byggeri udnytte det pågældende rum meget bedre. Også her har vi ekspertise inden for både nybyggeri og renovering af ældre boliger.


Professionel samarbejdspartner

Hvis du skal have bygget om og enten have lavet en kvist eller have monteret ovenlysvinduer, kan vi sørge for hele processen. Vi tager kontakt til arkitekter og håndværkere på andre fagområder, såfremt det skulle blive nødvendigt, så du får den helt rigtige løsning, som passer optimalt til dit eksisterende hus, og så du får udnyttet kvisten eller ovenlysvinduet så godt som muligt.

Hvis du overvejer, hvordan du kan udnytte dit tag bedre ved f.eks. at gøre dit hus lysere og mere rummeligt, kan du tage kontakt til os på 49 70 02 04. Vi er altid klar til at dele vores erfaring omkring den optimale udnyttelse og de bedste muligheder til dine behov.

Se nedenstående link for yderligere information og inspiration.

Ovenlysvinduer: Velux, Vitral
Kviste: Quintus

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt tag, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

 

Vi er MEDLEM AF