Alt i gulve


Skal du have nye gulve?

Fritzen ApS lægger alle typer af trægulve, både flydende gulve eller gulve på strør.
Der er mange forskellige træsorter at vælge imellem, alle med forskellige egenskaber og i vidt forskellige prislejer. Det kan være svært at vælge, hvad der er det rigtige til lige netop sit behov, og det kan afhænge bl.a. af hvilken farve man ønsker samt hvor modstandsdygtigt gulvet skal være ift. stød, bump og slitage.
Der er typisk tre typer af trægulve: laminat-, parket- og plankegulve. Uanset om du har specifikke præferencer, eller ikke ved, hvad der passer dig bedst, er Fritzen ApS altid klar med professionel sparring og rådgivning ift. at finde den rette løsning til dig.

 

Reparationer og gulvbehandling

Vi varetager også alle former for reparationer efter vandskade eller andre former for skader. Samtidig har vi også stor erfaring inden for slibning og vedligeholdelse af allerede lagte trægulve. Vi kommer ud og besigtiger skaden eller behovet for reparation og finder – i samråd med kunden – den rette løsning til at få dit gulv til at blive så flot som overhovedet muligt igen.

For spørgsmål eller rådgivning om, hvad du skal vælge, når du skal have nye gulve, kan du altid ringe til os på 49 70 02 04.

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt tag, træterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF