Forsikringsskader


Tømrer- og Snedkerfirmaet Fritzen ApS hjælper dig med forsikringsskader

Vi kan hos Fritzen ApS være behjælpelige med udbedring af forsikringsskader på din bolig i forbindelse med eksempelvis storm, vand, brand, indbrud og råd- eller svampeskader. Vi samarbejder med flere forsikringsselskaber om udbedring af skader og har i virksomheden blandt andet adgang til forsikringsselskabernes skadesystem Scalepoint, som kan benyttes for en nemmere håndtering af skadesagen. Da mange akutte skader kan vokse sig større, hvis ikke de bliver udbedret hurtigt, tilbyder vi at rykke ud med kort varsel og for eksempel sørge for midlertidig sikring af din bolig, indtil det endelige tilbud om udbedring af skaden er godkendt af dit forsikringsselskab.

 

Vi tilbyder totalløsninger til skadeudbedring

Vores mange års erfaring samt et tæt netværk til andre fagfolk gør os i stand til at tilbyde en total løsning inden for udbedring af alle former for forsikringsskader. Vi udfærdiger et samlet tilbud på opgaven og vil efterfølgende styre det praktiske omkring udførsel, planlægning og kontakten til forsikringsselskabet.

 

Kontakt os i dag for et forsikringsskadetilbud

Hvis du ønsker en vurdering af dine forsikringsskade eller et tilbud, så kontakt os gerne. Vi sørger vi for at sende det tilbuddet til godkendelse hos dit forsikringsselskab, inden vi påbegynder arbejdet. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for skadeudbedring. Ring på tlf. 49 70 02 04 eller send en mail til info@fritzen-aps.dk.

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt tag, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

 

Vi er MEDLEM AF