Vinduer og døre


Erfaren og professionel udskiftning af vinduer og døre i Nordsjælland

Fritzen ApS er garant for et godt resultat, hvis du skal have nye vinduer, nye døre eller dine eksisterende trænger til en reparation. Vi står både for opmåling, bestilling, levering og montering, og vi bruger kun døre og vinduer fra anerkendte firmaer, hvor pris og kvalitet stemmer overens. Vi har faste samarbejdsaftaler med de velrenommerede leverandører Outrup, Velfac og Rationel, men kan naturligvis også levere fra andre fabrikanter, hvis kunden ønsker det.


Blik for detaljen

For Fritzen ApS handler det ikke blot om at levere et godt stykke håndværk, når du skal have monteret en ny dør eller nye vinduer. Vinduer og døre kan have stor betydning for udseendet på et hus både indvendigt og udvendigt, ligesom det kan have stor betydning for funktionaliteten. Med vores store erfaring med mange typer af bygninger, vinduer og døre, står vi altid parat til at rådgive og vejlede om den rigtige løsning, uanset om du står over for en udskiftning, et nybyggeri eller en tilbygning.


Energioptimering og montering af energibesparende vinduer

Når man skal have enten renoveret eller udskiftet sine vinduer og døre, er der mulighed for at vælge forskellige energibesparende løsninger. På den måde kan man sænke sin varmeregning, samtidig med at man nedsætter sin belastning af miljøet. Vi har stor ekspertise på området, og vil altid gerne rådgive om dine muligheder for energibesparelse ved vinduer og døre. Vi kører fra Hornbæk og leverer vinduer og døre til hele Helsingør-området, og Nordsjælland.

Du kan altid ringe på 49 70 02 04 for et gratis og uforpligtende tilbud, hvad enten dine nuværende døre og vinduer er slidte, eller du skal have helt nye.

Se nedenstående link for yderligere information.

Vinduer, døre: Outrup, Rationel, Velfac

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygningnyt tag, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF