Carporte


Har du planer om at bygge en carport, et skur eller en anden lille tilbygning? Hos Fritzen ApS kan vi dels hjælpe dig med konstruktionen af carporten eller tilbygningen ligesom vi kan hjælpe med at montere færdige moduler. Vi har erfaring med mange forskellige typer overdækninger og carporte – store som små. Vi kan hjælpe dig med at planlægge projektet og konstruktionen, ligesom vi sørger for at udføre selve arbejdet med at få det bygget.

 

Alt i carporte

Vi bygger både carporte i åbne og lukkede konstruktioner, og den kan sagtens bygges sammen med f.eks. et skur eller redskabsrum, for at få mest muligt ud af byggeriet. Vi tager altid højde for kundens specifikke ønsker og behov, så resultatet bliver som ønsket. Selvom godt håndværk og funktionalitet er hovedfokus, er der også et æstetisk aspekt ved at bygge en carport eller lignende, så byggeriet komplementerer din bolig.

 

Få styr på det hele

Når man skal have bygget en carport eller anden småtilbygning, så er det vigtigt at undersøge, om det er i overensstemmelse med byggereglementer. Vi vil altid opfordre til at du tager kontakt til din kommune for at undersøge om der skal søges om byggetilladelse eller ej. Du kan se mere om byggereglementer her.

 

Find den rette løsning

Det kan være svært at vurdere, hvad der er den rigtige løsning, hvis man står overfor et byggeri af et skur, en carport, en overdækning eller andre små tilbygninger. Du er altid velkommen til at kontakte os for at få gode råd og faglig rådgivning til dit projekt. Ligeledes kan du også altid kontakte os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. Kontakt os pr. mail eller ring på 49 70 02 04.

 

Fritzen ApS er din tømrer i Hornbæk og dækker hele Nordsjælland bl.a. Helsingør. Vi kan hjælpe med bl.a. opførelse af tilbygning, montering af vinduer og døre, nyt tag, nyt gulv, træterrasser og meget mere.

Vi er MEDLEM AF